2018 kort oppsummert

2018 er snart historie, og jeg er full av takknemlighet over nok et utviklende år, både offentlig og privat. I løpet av året har jeg fotografert på flere arrangement, som strandryddedagen, DNT sin 150 års jubileumsfeiring og på Barnas Østmarksritt v/Lørenskog cykleklubb. Jeg har laget og fått min egen hjemmeside opp å gå, gjennomført oppdrag som fotograf for turkampanjen "Ti på Topp 2019", skrevet tekster, laget videoblogg og prøvd meg på portrettfotografering. Jeg har også vært på mange spennende turer, reiser og møter, som på hver sine måter skal sette sitt preg på ferden videre. Som noen av dere vet, var jeg i Lofoten i høst (se videoblogg Lofoten 2018). Der bodde jeg på Kunstnerhuset i Svolvær, og fotograferte i det fantastiske landskapet. Nå jobber jeg mot en separatutstilling, så følg med for mer informasjon om tid og sted, dette blir skikkelig bra! I romjula og på nyåret skal jeg utforske kunst-og dokumentarfilm sjangeren i et mer personlig og privat prosjekt. Det blir også gøy. Det er gøy å lære nye ting!

Med en liten smakebit fra mitt store Lofoten-arkiv, ønsker jeg dere alle en riktig god jul og et godt nytt år. Takk for all støtte i året som har gått!

Snøbygene kom og snøbygene gikk

Snøbygene kom og snøbygene gikk