Bill.mrk markaglede del 2

utsikt.jpg

På vift med kameralinsa i Nordmarka Nord

Endelig søndag og tid for å ta med kamera på en aldri så liten luftetur. Vinterlandskapet er tilbake og sola varmer fra knallblå himmel. Snakk om kontrast til gårsdagen (se del 1). Fototur passer alltid best i eget selskap. Eller med en likesinnet fotograf som gjerne labber ut i nysnøen bare for å få det ene gode bildet. Og som kanskje blir der for å spise lunsj til fantastisk utsikt over Romeriksåsen. Vedkommende må i alle fall ha en stor dose god tålmodighet, for plutselig legger jeg med ned i løypa for å fange neste skiløper på linsa, og der blir jeg til jeg har fått et godt bilde.

lunsj.jpg

Lunsj med utsikt

Drømmedag!!

ski.jpg
Stryken5.jpg

Strøkent på Stryken

Og da nevner jeg ikke boten som ventet i bilruta da jeg kom tilbake fra tur. Det ble en dyr dag i marka, for å si det sånn. Men med dette på linsa blir såret plastret. Jeg teller kroner og betaler min bot. Leksa er lært!

Stryken3.jpg
Trærogsol.jpg

Sol ute, sol inne

sol i hjertet, sol i sinnet

sol, bare sol 😃

Skistryken.jpg

Vintermagi

Her var det bare å rigge seg til i alle mulige vinkler og posisjoner og skyte kamera rett til værs. Lykken finnes, dere. Her ute. Høyt og lavt!

Nordmarkis.jpg

Meditasjon for sjela

Høydemeterne som må bestiges for å komme seg til Stålmyra og Daltjuvmana belønnes underveis med slike flotte utsiktspunkt. Rett bak meg her satt det også en barnefamilie og koste seg med kvikklunsj og appelsin. Jeg hørte et “smiiiil”, og skjønte fort at det var flere som holdt på med fotoshoot. Fantastisk å se at folk koser seg ute.

Trær.jpg

Motiv i alle retninger

Vinteren er nok en favoritt når det kommer til årstider. Egentlig er alle årstider en favoritt…tenk å være så heldig å like alt! Uten skimuligheter på vinteren ville jeg blitt et ulykkelig menneske. Jeg får vondt i magen av å tenke på klimaendringene som sakte men sikkert tar fra oss snøen.

Vinteridyll.jpg

Kanskje sola varmer helt til der hvor du er?

Ja takk til flere slike søndager. Før vinteren smelter, og våren lokker med sildrende bekker og t-skjortevær. Mil etter mil på glatte nok ski og solo og sjokolade i sekken. Jeg gleder meg!

elva1.jpg

Stryken- Daltjuvmana-Stryken

19 km på ordentlig blåføre og godt feste.

Til marka med kjærlighet; Tusen takk for en strålende helg!