Fotoutstilling i Movik

Det ligger mye jobb bak en separatutstilling. Ekstra mye jobb er det å arrangere en separatutstilling helt på egenhånd, uten tidligere erfaringer på området. Heldigvis var målet å lage min utstilling, derfor kunne jeg stå helt fritt til å lage den så alternativ og kreativ jeg bare ville, uten å forholde meg til en mal for hvordan jeg måtte gjøre det. Dette prosjektet har vært et stort og viktig prosjekt, og det ligger mye bak bildene som ikke kommer frem. Sånn er det jo med all kunst.  Det som er ekstra gøy og verdifullt, er at noen av motivene allerede har blitt historiske. Jeg var så heldig at jeg rakk å skape kunst av det før det ble revet og bygget nytt, i et mye mer moderne uttrykk. Jeg har virkelig kost meg med hele arbeidsprosessen, og lært masse underveis. Dette vil jeg gjerne gjøre igjen!

Jeg fikk mye god hjelp under selve arrangementet, hvilket jeg er utrolig takknemlig for. Aller finest var det når storesøster, og musiker, Nina, spilte to sanger på fløyte. “Gabriellas sång” og “Har du fyr” satte et nydelig startskudd på helgen som skulle gå over all forventning. Det ble fine dager med jevnlig besøk i galleriet, og jeg kan meddele at jeg kommer til å holde åpent noen ettermiddager fremover. I neste uke (uke 25), er åpningstidene tirs-tors fra kl 16. Velkommen innom for en prat og en titt på bildene i Movik vestre 14, 3135 Torød. Følg siden min på Facebook for videre åpningstider her; https://www.facebook.com/hildebarksfoto/

Takk til alle som kom i helgen og som bidro til en minneverdig fotoutstilling. Dette var skikkelig gøy. Gøy er det også at jeg har blitt invitert til å stille ut bildene mine på Galleri Bro på Tjøme i hele september. Mange muligheter for å se og kjøpe bilder fra området!

Utstilling1.jpg

På åpningsdagen regnet det, så da valgte jeg å henge opp bildene på terrassen. Det ble veldig koselig det også, selv om tanken var å henge opp i trærne.

Utstilling7.jpg

Kjekt med et hagetelt å søke ly under når regnet høljer ned. Fløytisten fikk trommende regn som akkompagnement.

Utstilling2.jpg
Utstilling4.jpg
Utstilling.jpg

I tillegg til utstilte bilder, hadde jeg laget to videoinstallasjoner som viste hver sin video, henholdsvis “CEVE” og fotografier fra Lofoten. Begge disse videoene finner du i mappen ”video” i menyen på verste side. Takk til T.B for hjelp med snekringen.

Utstilling5.jpg

Dag to måtte vi flytte galleriet inn i annekset på grunn av sterk vind. Det ble jo koselig det også.

Utstilling6.jpg

Nå ser jeg fremover mot nye prosjekter, samtidig som jeg gleder meg over å holde utstillingen oppe en stund til. Takk igjen til alle som har bidratt!